Kedvezményre jogosító üzemanyagkártya

A kedvezményes üzemanyagkártyát a MOL szerződött partnere a Biztosítás.hu Kft. biztosítja az e-
autopalyamatrica.hu ügyfeleinek, a kártyával kapcsolatos kérdéseiket a kapcsolat@biztositas.hu e-
mail címen tehetik fel.

Kedvezményesen tankolhat a MOL (korábbi AGIP kutakat is magában foglaló) teljes, immáron közel 400 töltőállomásból álló magyarországi hálózatában. A kedvezmény mértéke: 8 + 1 Ft/liter

 • Az új kártyák legyártása és a jelzett címre történő postai megküldése a kártyaigénylő számára DÍJMENTES!
 • A kártya igénylése ingyenes! A kártyát magánszemélyek igényelhetik és használhatják.
 • Partner kártya használatakor lehetőség van egyszerűsített számlát kérni a töltőállomáson a kedvezményes árú tankolások után, de kizárólag a kártyán szereplő magánszemély nevére. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. számú törvény 169. § e) pontja értelmében a számla kötelező tartalmi eleme a vevő neve és címe. A Partner kártya kizárólag magánszemély általi vásárláskor felhasználható névre szóló, kedvezményre jogosító kártya, így más nevére (sem más magánszemély, sem cég) nem kérhető számla.
 • A kártya egyszerű felmutatásával (mágnescsíkkal ellátott kártya, melyet a kedvezmény jogosultság igazolására, illetve a megszolgált multipont elhelyezése/beváltása céljából a kúton lehúznak) azonnali kedvezményre jogosul számlájából.
 • Az igényelt kártyát a Biztosítás.hu partnere, a MOL Nyrt. megbízottja postán küldi el Önnek. Ennek
  átfutási ideje körülbelül 4-6 hét.
 • A kártya használatával egy időben igénybe vehetők a megújult MOL töltőállomások nyújtotta szolgáltatások.
 • Az ügyfeleinket megillető kedvezmény mértéke tankolásonként 8+1 Ft/liter. Ebből 8 Ft/liter azonnali forintkedvezmény és 1 Ft/liter pedig Multipont kedvezmény, mely a tankoláskor a Biztosítás.HU-MOL PARTNER kártyájára kerül felvezetésre. A kedvezmény mértékének változásáról Önt e-mailben tájékoztatjuk.

 • Tájékoztatás a MOL Multipontról:

  A PARTNER kártyákra kerülő Multipontok, a MOL üzemanyag töltő állomásokon további termék és szolgáltatás vásárlása során pénzhelyettesítőként kerülnek elfogadásra. A pontgyűjtés és pontbeváltás a mindenkor érvényes Multipont Program Szabályzat alapján történik. További részletek a www.multipont.hu weboldalon érhetők el. A MOL által megvásárolt korábbi AGIP benzinkutak átalakítása és felújítása folyamatosan zajlik. A MOL Nyrt. célja a vásárlók minél magasabb szintű kiszolgálása és az egységes arculat kialakítása. Ennek keretében egyre több töltőállomáson adnak át felújított Fresh Corner kávézót, gyerek sarkot, új mosdókat és automata gépkocsi mosókat.