10%-os utasbiztosítási kupon

Engedje meg, hogy megajándékozzuk egy utasbiztosítási kuponnal, amellyel 2020-as utasbiztosításainak díjából egész évben 10% kedvezményt kaphat! Nincs más teendője, mint utasbiztosítást kötni partnerünk weboldalán a www.biztositas.hu portálon, ahol vezető biztosítók ajánlatai közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Az, hogy szükség van-e utasbiztosításra, nem is kérdés, gyakorlatilag alig van utazó, aki ne biztosítaná be magát külföldi útja során. Az utasbiztosítási ajánlatok védenek a nyaralás esetlegesen előre nem várt történései ellen, például sok más mellett magukban foglalhatnak poggyász-, baleset-, betegségbiztosításokat, vagy a külföldön történő kórházi ápolás költségét. A biztosítási ajánlatok között már olyan szolgáltatások is vannak, mint pl. az autó asszisztencia, a kisállat-biztosítás, kerékpár biztosítás, vagy akár a jóidő-biztosítás, amely ha ugyan nem is hozza vissza a szikrázó napsütést a tengerpartra, de néhány koktélt megihat a segítségével a bárban. Böngésszen bátran a biztosítók ajánlatai között, és fizessen kevesebbet az általunk biztosított kuponkedvezményével.
 
A 10% kuponkedvezmény használata utasbiztosítás kötésekor:
 
A 10% kuponkedvezmény az online módon, a biztositas.HU honlapon megkötött utasbiztosítások során érvényesíthető. A rendszer a kedvezményes kuponkód beírásától kezdve már a kedvezménnyel számol, de a kedvezmény mértékét természetesen az ajánlatok ismertetésekor is látni fogja. A kupon segítségével a kedvezmény minden megkötött utasbiztosításra jár: ha például egyszerre négyen kötnek online utasbiztosítást, és használják a kuponkódot, mindegyikük megkapja a kedvezményt, hiszen a rendszer már a teljes, négy fős árból számolja az akciós árat.

A biztosítók ajánlatainak megjelenítésekor a biztositas.HU rendszere elsődlegesen a komplexebb, több szolgáltatást tartalmazó utasbiztosításokat helyezi előtérbe. Amennyiben esetleg nincs szüksége a nagyobb biztosítási csomagra, vagy kifejezetten a legkedvezőbb árú utasbiztosításokat keresi, kattintson az ajánlatok alatt található "Alacsonyabb szolgáltatású biztosítások" -ra, és ezzel az összes elérhető utasbiztosítás megjelenik.

A kuponkódot partnerünknél akárhányszor felhasználhatja utasbiztosítás kötésére, így ki tudja használni a kedvezményt akár több utazás alkalmával is. A kódunk bármilyen utasbiztosítás online, biztositas.HU portálon való megkötésének alkalmával érvényesíthető.