Utasbiztosítás

Mikor utazik?

Célterület

Milyen életkorúak az utazók?

Az utasok számát a biztosítás kezdetekor betöltött évek száma alapján adja meg.

  Szerződő e-mail címe

  Az utasbiztosítás egy olyan biztosítás, amely a külföldi utazás során bekövetkező baleseti, betegségi, poggyász és egyéb, a biztosítási feltételekben részletezett károkra nyújt fedezetet. A termékismertetőt ide kattintva letöltheti.

  Díjszámítás

  Számolja ki Ön is utasbiztosítása díját kalkulátorunkkal és kösse meg online, gyorsan és egyszerűen. A kalkuláció kötelezettségmentes.

  Utasbiztosítás online kötése

  Kétségtelen, hogy a külföldre utazók jelentős része a Colonnade társaságon keresztül köti meg az utasbiztosítását. A Colonnade ugyanis Magyarország egyik legnépszerűbb biztosító társasága, megfizethető, mégis széleskörű termékeikkel számos kívánalmat elégítenek ki.

  Igencsak kellemetlen tud lenni, ha valamilyen meghibásodás, betegség vagy baleset miatt nagyobb anyagi kiadásokra kényszerülünk nyaralás alatt. A nyaralók gyakran szembesülnek azzal a kétségbeejtő helyzettel, hogy bár a kiadás kötelező, mégsincs a zsebükben a megfelelő összeg. Mit lehet tenni ilyenkor? Mi lehet a megoldás? Bizony ilyenkor lép elő a biztosító és a megfelelő feltételekkel megkötött utasbiztosítás.

  Egy jó biztosító fedezete ugyanis akkor is tud pénzügyi segítséget nyújtani, amikor váratlanul következik be egy káresemény, és nekünk azonnal cselekednünk, azonnal fizetnünk kell. Ne bízzuk magunkat a véletlenre, válasszuk meg jól a biztosítónkat!

  A Colonnade népszerűségéhez hozzájárult többek között az éjjel-nappal elérhető ATLASZ Assistance segélyszolgálat is, amely azonnali és megbízható segítséget nyújt a külföldi útjuk során bajbajutottak részére, a világ bármely pontján.

  Az utasbiztosításról

  Induljunk útnak akár családosan, akár baráti társasággal, akár egyedül, akár üzleti céllal, utasbiztosítás nélkül külföldre utazni nagyon nem szerencsés. Bármikor történhet ugyanis valamilyen szerencsétlen baleset vagy káresemény, és bizony nincs is kiszolgáltatottabb helyzet, mint külföldön segítség nélkül maradni. Ne bízzuk hát magunkat a véletlenre, kössünk biztosítást. A világjárvány idejében fokozottabban kell ügyelnünk a biztonságra, hiszen könnyen elkaphatjuk a vírust a nyaralás alatt. Termékünk biztosítja azokat a helyzeteket is, amikor az ügyfelet a COVID-19 betegségből származó anyagi károk érik. Ez konkrétan azt jelenti, hogy amennyiben az utazás során kapjuk el a betegséget, akkor nincs fedezeti limit az orvosi költségeket illetően.

  S hogy mitől örvendenek olyan nagy népszerűségnek az általunk közvetített termékek? Az ATLAS Assistance segélyszolgálatot az ügyfelek a világ bármely pontján, 0-24 órában elérhetik, az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák pedig számos nyelven beszélnek. Éppen ezért AZONNALI segítségnyújtásra vállalkoznak, s legyünk bárhol a világon, biztosan lesz, aki segíteni fog nekünk.

  Az általunk kínált utasbiztosítás széles körű védettséget biztosít az ügyfeleknek. Többek között az alábbiakra terjed ki a védelem:

  • magas fedezeti limit baleset esetében,
  • magas fedezeti limit betegség esetében,
  • magas fedezeti limit a poggyász eltűnésének, ellopásának kártalanítására,
  • vállaljuk a sürgősségi hazaszállítást és mentést,
  • vállaljuk a sürgősségi betegszállítást,
  • biztosítani lehet a sporteszközöket is,
  • biztosítást lehet kötni kockázatos sporttevékenységekre is.

  Mitől más, mint a többi biztosítás? A biztosítás a világ minden országára kiterjed! Egyedül csak azon országokban nem kapunk ellátást, ahol általánosan rossz közbiztonság, terrorveszély, háborús helyzet vagy természeti katasztrófa veszélye lett megállapítva, így az adott országot beutazásra nem javasoltnak minősítették.

  Fontos azonban kiemelni, hogy attól még, hogy a Külügyminisztérium egy országot utazásra nem javasoltnak minősített a COVID miatt (azaz az I. kategória alá esik az ország), attól az oda történő utunkat a társaság biztosítja.

  A Colonnade számos sporttevékenységre is biztosítást nyújt. Beszéljünk akár népszerű vagy extrém, kockázatos, téli vagy nyári sportokról, minden bizonnyal találni fogunk egy optimális csomagot.

  Útlemondás biztosítása

  Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor le kell mondanunk az utazásunkat valamilyen váratlan esemény miatt. A légitársaság a legtöbb esetben nem adja vissza a pénzt, és számos olyan költség is felmerült, amely alapvetően nem térülne vissza. Erre nyújt megnyugtató megoldást az Atlasz Online Optimal utasbiztosításunk, amely az utazás előtt fellépő váratlan betegség vagy baleset esetén meghiúsult utazásra kínál fedezetet.

  Tudástár