Ingyenes balesetbiztosítás

A START balesetbiztosítást a kelet európai régió egyik vezető biztosítótársasága, a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe nyújtja, és a biztosítás 6 hónapos időtartamára a díját átvállalja.

Matricája mellé megajándékozzuk Önt egy ingyenes balesetbiztosítással! Önt a Colonnade Biztosító fogja biztosítani.

Az ajándék balesetbiztosítás igénylésének feltételeiről szóló tudnivalókért kattintson ide.

Miért jó ez Önnek?

Mert biztonságunk a legfontosabb. Ha bekövetkezik egy baleset, szeretnénk tudni, hogy mindenről gondoskodtunk. A Colonnade Biztosító jóvoltából most egyszerűen és ingyenesen gondoskodhatunk önmagunkról és családunkról.

A biztosítás a megkötést követő hatodik hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik.

Egy rendszámra egy balesetbiztosítás igényelhető, függetlenül attól, hogy az adott rendszámra hány e-matricát vásárolnak (például több, egymás után vásárolt 10 napos vagy több megyei matrica vásárlásakor is egy balesetbiztosítás köthető meg). A balesetbiztosítás érvényességének lejárta után a balesetbiztosítás újraköthető új e-matrica vásárlásakor. A balesetbiztosítás kizárólag e-matrica vásárlásakor igényelhető (mint díjmentes kiegészítő szolgáltatás, utólagos kötésre nincs lehetőség). A balesetbiztosítás a D1, D2, B2 és U kategóriába sorolt járművekre köthető meg, azaz D1M motorkerékpár díjkategóriára nem. 

A biztosítás részletes feltételeinek megtekintéséhez kattintson ide!

 

 

Colonnade