Díjmentes jogi segítségnyújtás

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. személyi sérüléses balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére, akár díjmentes tanácsadás formájában.

Szakemberei minden esetet egyedileg vizsgálnak meg, a több évtizedes szakmai tapasztalat alapján nyújtanak segítséget vagyoni és nem vagyoni kártérítés érvényesítésében, illetve adnak tanácsot.

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. ügyfelei a kapott szakszerű jogi tanácsadás alapján általában magasabb kártérítésre, gyorsabb és könnyebb ügyintézésre és kárrendezésre, valamint nem utolsó sorban kiváló szakmai jogi képviseletre számíthatnak.

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. sikerdíjas rendszerben dolgozik, ezért Önt előre semmilyen költség nem terheli.

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. ügyfelei a megítélt és megkapott kártérítés összegéből fizetik meg a cég sikerdíját, szakmai munkadíját.

Egy mindenre kiterjedő, reális és részletesen alátámasztott kártérítési igény összeállítása a kártérítés összegében és az eljárás gyorsaságában is megmutatkozik. Szakmai rálátás nélkül a kártérítés összege elmaradhat a piacon nyújtott átlagos kártérítés összegétől, mivel a károsultak csupán saját kártérítési ügyükkel találkoznak, szakmai tapasztalatuk csekély.

A teljes körű ügyintézés végett a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. a saját munkatársain túl ügyvédek, biztosítási szakjogászok, igazságügyi orvos szakértő, igazságügyi gépjármű és közlekedési szakértő, igazságügyi mérnök szakértő, igazságügyi könyvszakértő és biztosítási szaktanácsadókkal áll kapcsolatban. Szakértői és munkatársai az alábbi eljárások alkalmával nyújtanak segítséget:

  • peren kívüli egyezségek kialakítása
  • peres eljárások képviselete
  • már megítélt kártérítések felülvizsgálata
  • káresemények szakmai értékelése
  • megsérül személyek büntetőjogi képviselete