Adatvédelmi elvek

Az e-autopalyamatrica.hu üzemeltetője a Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft.

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-81569/2014

A Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. számára kiemelt fontosságú az e-autopalyamatrica.hu honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott adatok védelme. A Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. az e-matrica vásárlás (továbbiakban: autópályamatrica-vásárlás) igénybevételéhez szükséges regisztráció során Vásárló e-mail címét rögzíti. Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy az e-mail címét a Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. elektronikus hírlevelek kiküldésére használja. A Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. bármely, az autópályamatrica-vásárlás során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben Vásárló adatait eljuttatja Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. részére, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. az autópályamatrica-vásárláson keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezel, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

Vásárlás